PLAYMOBIL® XXL Craftsman

ÚJ
PLAYMOBIL® XXL Craftsman

A PLAYMOBIL® XXL Craftsman (68 cm magas) egy fantasztikus gyermekjáték, amely minden kis mesterembert teljes mértékben le fog nyűgözni! Ez a kiváló minőségű játék biztosítja a gyermekek számára az építés, a kreativitás és a szórakozás izgalmas kombinációját.

A termék rendkívül részletgazdag kialakítású, és egy nagy: 68 cm magas XXL méretű figura, a Craftsman nevű műhely tulajdonosa formájában kapható.

A PLAYMOBIL® XXL Craftsman játék remek lehetőséget kínál arra, hogy a gyermekek felfedezzék a kézművesség és az alkotás örömét. A fejlesztő hatása, amelyet ez a termék gyakorol a fiatalokra, megkérdőjelezhetetlen. A kicsiket arra ösztönzi, hogy használják a képzelőerejüket, és olyan kreatív történeteket hozzanak létre, amelyek során elképzelt feladatokat oldanak meg. A játék emellett fejleszti a finommotoros készségeket és az ügyességet is.

Minden elem több mint elegendő ahhoz, hogy a kicsik órákig eljátszanak, alkotnak és felfedeznek. A PLAYMOBIL® XXL Craftsman egy olyan játék, amely kiemelkedik a többi közül, elragadó kivitelével, valamint a benne rejlő végtelen kalandokkal és lehetőségekkel. Ez a játék garantáltan fenntartja a gyermekek érdeklődését és fejleszti kreativitásukat, miközben jól szórakoznak. Nagyszerű ajándék bármely alkalomra, amely örömöt és sok-sok játékidőt nyújt a kis kalandoroknak!

NEM UV ÁLLÓ!

24 500 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Hasonló termékek
Adatok
Termék státusza
ÚJ    
Vélemények