PLAYMOBIL® XXL Gardener Sunflower

ÚJ
PLAYMOBIL® XXL Gardener Sunflower
PLAYMOBIL® XXL Gardener Sunflower
PLAYMOBIL® XXL Gardener Sunflower
PLAYMOBIL® XXL Gardener Sunflower

A PLAYMOBIL® XXL Gardener Sunflower egy lenyűgöző játékfigura, amely minden kisgyermek fantáziáját beindítja. Ez a cseppet sem hétköznapi játék óriási mérete és figyelemre méltó részletessége miatt kiemelkedik a többi játék közül. A gyermeked egész nap szórakozhat azzal, hogy a kertész figurát környezetében helyezi el, és elképzeli, hogy lépéseket tesz az igazi kertészekhez hasonlóan.

Az XXL Gardener Sunflower szerepe az, hogy segítsen a gyermekednek megtapasztalni a természet csodáit és megtanulni a kertészkedés alapjait. A hatalmas méretű játék lehetővé teszi a legapróbb részletek megfigyelését, amelyeknek köszönhetően a kreativitás és a képzelőerő fokozódik.

A XXL Gardener Sunflower egy vidám és barátságos kis figura, akinek arca mosolyog, és tele van energiával. A karakteres ruházata és kiegészítői felkeltenek mindenki érdeklődését. A kertész ezzel játékosan tanítja meg a gyermekednek a botanika alapjait, miközben mókás helyzeteket teremt, amelyekkel folyamatos szórakozást nyújt.

Méretek: 62.5 cm magas Nem UV álló

Az XXL Gardener Sunflower bármilyen kreatív játékot feldob, legyen az szerepjáték vagy akár építeni valami újat. Ez a hatalmas méretű figura valóban felkelti a gyermek érdeklődését, és ösztönzi a játékra való gondolkodást és kifejezőkészséget. A Playmobil minőséget képviselő játék számos lehetőséget kínál a gyermekednek, hogy elképesztő kalandokat élhessen át a saját kreatív világában.

A PLAYMOBILXXL Gardener Sunflower a legjobb választás a jövő kertészeinek. Csodálatos lehetőséget nyújt arra, hogy a gyermeked saját kertjét megtervezze és megművelje, és közben szórakozva megtanuljon a növények világáról. A játék kimagasló minőségű és tartós anyagokból készült, amelyek biztonságosak a gyermekek számára, így garantálható, hogy hosszú évekig élvezheti a játékot.

34 900 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Hasonló termékek
Adatok
Termék státusza
ÚJ    
Vélemények