Toldható LED jégszikrázó jégcsapfüzér fehér kábellel

Toldható LED jégszikrázó jégcsapfüzér fehér kábellel

 

3 méteres fehér kültéri kábelen:101 db meleg fehér LED 12 db hideg fehér villogó leddel:7.2 W 

  Max 10 db toldható

 

 

 

2 méteres fehér kültéri kábelen:138 db meleg fehér LED 19 db hideg fehér villogó leddel:7.2 W 

Max 10 db toldható

Ha dekorálni szeretnénk házunkat, célszerű egyszerre megvásárolni az összes fénykábelt, mert következő évben már nem garantált az azonos színhőmérséklet a led izzók gyártásában.

A különleges jégszikrázó jégcsapfüzér 89 meleg fehér és 12 db villogó hideg fehér LED-ből áll.

A kiváló minőségű Kontakt LED jégszikrázó jégcsapfüzér kültéri dekorálásra alkalmas, varázslatos fénybe burkolja házad, ablakaid, keritésed vagy akár erkélyed is! Ez a jégcsapfüzér akár 30 méter hosszan csatlakoztatható, így több mint 1000 LED fénye világítja majd be kerted. Összesen 10 füzér toldható egymásba, amely rendszert egyetlen dugaljról működtethetsz.

A DekorTrend Kontakt LED jégcsapfüzér az egyik legjobb minőségű toldható világítási rendszer. A tervezés, az anyagok minősége, a tartósság, a biztonság és az erőteljes, kültérre tervezett hatás több mint 10 éves kutatás és fejlesztés eredménye.

A kiváló minőségű LED-jégcsapfüzér tökéletes kerítések, korlátok és épületek dekorálására. A DekorTrend Kontakt LED család bármely tagja csatlakoztatható a jégcsapfüzérhez, így összekötheted fényfüzérrel, hálóval, fényfüggönnyel is.

 

13 200 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Vélemények
Vélemények