Luxor Palma Extra Desert kerámia kaspó 100x90 cm

Luxor Palma Extra Desert kerámia kaspó 100x90 cm

A Luxor Desert kerámia kaspó egy lenyűgöző és egyedi kiegészítő, mely egyesíti a modern dizájnt a hagyományos kézművességgel. Ez a kaspó nem csupán egy egyszerű virágtartó, hanem egy valódi műalkotás, amely magában hordozza az ősi Egyiptom varázsát és a modern formatervezés eleganciáját.

A kaspó anyaga magas minőségű, tartós kerámia, melyet ügyesen formáztak és festettek, hogy létrehozzák a Luxor Desert egyedi stílusát. A kaspó felülete egyedülálló textúrájú, olyan, mintha a homok selymesen simulna a kerámia felületére. Az enyhén csillogó, homokszínű felület tovább erősíti a sivatag hangulatát, és elegáns megjelenést kölcsönöz a kaspónak.

A kaspó körvonalai harmonikusan simulnak egymáshoz, lágy görbékkel és szögletekkel, amelyek egyaránt idézik az antik és a modern formák szépségét. A Luxor Desert kaspó kiválóan illeszkedik különböző belső terekbe, legyen szó otthonról, irodáról vagy étteremről.

A kaspó méretei is ideálisak: elég tágas ahhoz, hogy befogadhassa a dísznövényeket vagy virágokat, mégis elég kompakt ahhoz, hogy könnyen illeszkedjen bármilyen külső vagy belső térre. Az elegáns kialakítás és a prémium anyagok együttesen teszik a Luxor Desert kaspót egy valódi ékszerdobbá az otthonok és üzletek berendezésében. Ennek a kaspónak az elhelyezése nem csak egy egyszerű dekoráció, hanem egy művészeti kifejezés és a stílusos belsőépítészet meghatározó eleme.

476 000 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Vélemények
Vélemények