LECHUZA-PON 30 L

LECHUZA-PON 30 L
A LECHUZA-PON előnyei

A LECHUZA-PON minden növény számára alkalmas (beleértve az orchideákat és a citrusféléket is). A LECHUZA-PON kiváló minőségű, szennyeződésektől mentes ásványi kövekből áll.

A LECHUZA-PON optimális levegő-víz arányt biztosít a növények számára (45% víz - 55% levegő). Ez csökkenti a betegségekre való hajlamot. A szerkezetileg stabil növényi szubsztrátum évek múltán sem tömörül, és megőrzi légáteresztő szerkezetét. A LECHUZA-PON-t még évek múlva sem kell cserélni!

A gyártás során végzett többszöri átvizsgálás minimálisra csökkenti a kőzet finomságát. Ez megakadályozza az eltömődést a gyökér területén, és fenntartja az állandó kapillárist.

A benne található zeolit ​​tartósan stabilizálja a LECHUZA kaspókban az optimális pH-értékét az egészséges növénynövekedés érdekében. A makro- és mikrotápanyagok folyamatosan szabadon hozzáférhetők maradnak.

A LECHUZA-PON folyamatos kapillárissal rendelkezik egészen az ér felszínéig. Az aláültetések és a kis gyökerű növények így optimálisan el vannak látva vízzel.

A LECHUZA növényi szubsztrát biztosítja a tápanyagok egyenletes eloszlását a kaspók gyökérterületén. Az optimális ellátás egyenletes, kompakt gyökéreloszlást és robusztus növényt hoz létre, amelyet sokáig élvezhet.

A LECHUZA-PON pufferként működik, amely felszívja a felesleges műtrágyát, és szükség esetén visszaengedi a növénybe. A tápanyagok természetes raktározása megakadályozza, hogy a túltrágyázás miatt a gyökerek leégjenek.

A LECHUZA-PON térfogatsűrűsége adaptált. Növénye szilárd tartást talál az ültetőben, ami különösen fontos a nagyobb növények esetében. A LECHUZA-PON biztosítja, hogy LECHUZA kaspója nagyon stabil legyen, valamint kültéri használatra is ideális.

A granulátum természetes szagmegkötő anyag, például az elhalt gyökérrészekhez.

A nehézfémek és a szennyező anyagok (pl. az öntözővízből) tartósan meg vannak kötve.

A tisztán ásványi növényi szubsztrát gátolja a gyökérkárosító gombákat. A PON ezért alkalmas allergiások számára. Nem képez táptalajt a kártevőknek (bánatos szúnyogok), mivel ezek csak a talajban fészkelnek.

A PON önthető, és egy lapáttal szennyeződés nélkül használható az kaspók feltöltéséhez.

LECHUZA-PON ültetéskor NEM kell teljesen eltávolítani a talajt a növény gyökérlabdájáról.
15 100 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Vélemények
Vélemények