Baq Gradient Hanging Globe Matt Coffee

Baq Gradient Hanging Globe Matt Coffee

A Baq Gradient Hanging Globe Matt Coffee akasztós virágcserép egy stílusos és praktikus megoldás, hogy otthonában vagy irodájában elegánsan helyezhesse el növényeit. Ez a virágcserép kiváló minőségű anyagokból készült, és egyedi, modern designnal rendelkezik, ami tökéletesen illeszkedik bármilyen belső tér stílusához.

A Matt Coffee színárnyalatának köszönhetően ez a virágcserép meleg és természetes hangulatot kölcsönöz a környezetnek, miközben egyedi megjelenést biztosít a növényeknek. Ideális választás zöld növények, virágok vagy akár műnövények elhelyezésére, miközben egyúttal helytakarékos megoldást kínál.

Ez a virágcserép rendkívül tartós és könnyen tisztítható, így hosszú ideig élvezheti használatát. A kiváló minőségű anyagokból készült cserep stabil tartást biztosít a növényeknek, miközben esztétikailag is vonzó megjelenést kölcsönöz az enteriőrnek. A Baq Gradient Hanging Globe Matt Coffee virágcseréppel könnyedén feldobhatja és egyedivé teheti otthonát vagy irodáját, miközben élvezheti a növények szépségét és frissességét.

28 700 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Hasonló termékek
Vélemények
Hasonló termékek
Vélemények