Baq Gradient Hanging Basket Matt Honey

Baq Gradient Hanging Basket Matt Honey

A Baq Gradient Hanging Basket Matt Honey egy modern és elegáns kiegészítője lehet otthoni vagy irodai környezetnek. Ez a lenyűgöző függőkosár kivételesen praktikus és stílusos elem, amely tökéletesen illik bármely belső térbe.

A termék páratlan minőségű anyagokból készül, amelyek garantálják a tartósságot és a hosszú élettartamot. A kosár matt mézharmat árnyalatban pompázik, amely azonnal vonzza a tekintetet. Az elegáns és modern megjelenése tökéletesen illeszkedik minden környezetbe, legyen az klasszikus, minimalista vagy éppen dizájnos.

A Baq Gradient Hanging Basket Matt Honey mérete ideális, hogy egyszerűen elhelyezhető legyen a kívánt helyen. A kampó segítségével könnyen felakasztható bármilyen magasságba, ami lehetővé teszi a függő kosár a közvetlenül vághatja a látóteret és így vizuális élményt kelt.

Ez a kosár ideális megoldás minden kertészkedésre kedvelő személy számára, aki szereti látványosan díszíteni a környezetét. Legyen szó virágokról vagy növényekről, a Baq Gradient Hanging Basket Matt Honey minden növényt kiemel és egyedi módon mutat be. Tegye még kellemesebbé otthonát vagy irodáját ezzel a lenyűgöző díszítőelemmel!

22 250 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Hasonló termékek
Vélemények
Hasonló termékek
Vélemények