Baq Gradient Hanging Basket Matt Forest Green

Baq Gradient Hanging Basket Matt Forest Green

A Baq Gradient Hanging Basket Matt Forest Green lógó kosár lenyűgöző és stílusos megoldás beltéri növények elhelyezésére otthonában vagy irodájában. Ez a kosár magas minőségű anyagokból készült, és egyedi, modern designnal rendelkezik, amely tökéletesen illeszkedik bármilyen belső tér stílusához.

A Matt Forest Green színárnyalatának köszönhetően ez a lógó kosár természetes és nyugodt hangulatot kölcsönöz a környezetnek, miközben egyedi megjelenést biztosít a növényeknek. Ideális választás zöld növények, virágok vagy műnövények elhelyezésére, lehetőséget teremtve arra, hogy egyedi és vonzó dekorációt hozzon létre.

Ez a kosár rendkívül tartós és könnyen tisztítható, így hosszú távon is örömet szerezhet vele. A kiváló minőségű anyagokból készült kosár stabil tartást biztosít a növényeknek, miközben esztétikailag is vonzó megjelenést kölcsönöz az enteriőrnek. A Baq Gradient Hanging Basket Matt Forest Green lógó kosárral könnyedén feldobhatja otthona vagy irodája belső tereit, és élvezheti a növények szépségét és frissességét, miközben a természet közelében érzi magát.

24 475 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Hasonló termékek
Vélemények
Hasonló termékek
Vélemények